Dagens: Kantarell Lasange

Du behöver:
Mjöl
Mjölk
Grädde (äkta fet grädde :)
Margarin
Purjolök & kantareller
Färska lasangeplattor
Tomater
Riven ost
Mozzarella
Så här gör du:
Gör en vanlig stuvning på mjöl, mjölk, grädde och maragarin. Salta och peppra.
Se till att den blir lagom tjock. Rör därefter ner strimlad purjolök & kantarellerna.
Börja med att lägga lite av stuvningen i en ugnsform och värva därefter lasangeplattor och stuvning, tills det är fullt. strö över riven ost, lägg tomater ovanpå och skiva över mozzarella.
Smidigt va?? Det enda jobbiga r att plocka kantarellerna.. Jag hade dur jag fick en hel påse rensade och klara ! Mums !!
Till det åt vi fläskfilé . Jag stekte den i skivor hällde på lite vatten + buljong salt & peppar, lät puttra. Och hällde därefter på grädde och soja. Jätte god sås !