Dagens: Kantarell Lasange

En väldigt god kantarell lasange. Enkel o snabb! Passar bra att äta som den är eller som tillbehör till tex kött.

Du behöver:

Mjöl
Mjölk
Grädde (äkta fet grädde :)
Margarin
Purjolök & kantareller

Färska lasangeplattor
Tomater
Riven ost
Mozzarella

Så här gör du:

Gör en vanlig stuvning på mjöl, mjölk, grädde och maragarin. Salta och peppra.
Se till att den blir lagom tjock. Rör därefter ner strimlad purjolök & kantarellerna.

Börja med att lägga lite av stuvningen i en ugnsform och värva därefter lasangeplattor och stuvning, tills det är fullt. strö över riven ost, lägg tomater ovanpå och skiva över mozzarella.

Smidigt va?? Det enda jobbiga r att plocka kantarellerna.. Jag hade dur jag fick en hel påse rensade och klara ! Mums !!

Till det åt vi fläskfilé . Jag stekte den i skivor hällde på lite vatten + buljong salt & peppar, lät puttra. Och hällde därefter på grädde och soja. Jätte god sås !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0